V Soft Lift

Ansiktslyft utan kirurgi

Ett modernt ansiktslyft

V SOFT LIFT - SKONSAMT ANSIKTSLYFT PÅ ACAPE-KLINIKEN

V Soft Lift är en metod som gör det möjligt att utföra ett ansiktslyft utan kirurgi. Metoden har utvecklats av Swedish InjectAcademy. Ursprungligen till metoden kommer från Korea där man använt en liknande teknologi för att ge den asiatiska ansiktsformen ett mer västerländskt utseende.

Snabbt insåg man dock att metoden har en mycket större potential och InjectAcademy har därför “översatt” den till västerländska förhållanden, där metoden främst fokuserar på att hantera det åldrande ansiktet.

Med V-Soft Lift kan man effektivt behandla områden såsom nedhängande ögonbryn, pannrynkor, kråksparkar, rynkor kring munnen, hängande hud kring halsen med mera. Patienten får ett piggare och yngre utseende utan invasiv kirurgi.

Så fungerar det

När man behandlar med V Soft Lift förs tunna trådar (tunnare än ett hårstrå) med hullingar in i dermis - hudens mellersta lager. Trådarna placeras på positioner som åstadkommer en lyftande effekt. Materialet i trådarna heter polydioxanone, ett biokompatibelt och vävnadsvänligt material som med utmärkta resultat har använts i kirurgi de senaste 30 åren.

Resultatet av behandlingen syns direkt, men den slutgiltiga effekten kommer att märkas efter omkring två till fyra veckor då det tar en stund för svullnaden att gå ner. Du kan dock återgå till dina vanliga rutiner direkt efter behandlingen, något som inte är möjligt med traditionell plastikkirurgi.

skönhetsbehandling

V Soft Lift utförs av vår läkare som har fått specialutbildning i denna metod. Du får samma slags bedövning som när vi utför behandling med botox eller fillers. Ingen narkos behövs och du kan som vanligt fortsätta din dag när vi är färdiga. Normalt sett tar en behandling 30-60 minuter. Metoden lämnar inga ärr då nålen som används för att föra in trådarna är mycket tunn.

Boka tid idag!

Välkommen att boka en tid hos oss på Acape idag för en konsultation kring vad vi kan göra för dig med V-Soft Lift. Vi ger dig information kring möjligheterna och vilka resultat du kan förvänta dig och bokar sedan in en tid för behandling om du känner att V Soft Lift verkar vara rätt för dig.

Boka tid för en konsultation!