V Soft Lift

Ansiktslyft utan kirurgi

Ett modernt ansiktslyft

V Soft Lift - Skonsamt ansiktslyft

V Soft Lift är den nya generationens moderna ansiktslyft utan kirurgi. Ursprungligen kommer metoden från Korea där den används för att ge den asiatiska ansiktsformen ett mer västerländskt utseende.

Man insåg dock snabbt att det fanns en mycket större potential för metoden och den har utvecklats och anpassats för västerländska förhållanden där man främst fokuserar på det åldrande ansiktet. Metoden är patenterad, välbeprövad och mycket säker.

Med V Soft Lift kan man med en enkel och säker metod effektivt behandla nedhängande ögonbryn, pannrynkor, kråksparkar, rynkor runt munnen, sura mungipor, käklinjen, tear trough, förslappad hud på halsen med mera. Man kan utföra ett helt ansiktslyft eller välja att bara behandla mindre områden. Metoden används även för att behandla kroppen, som slapp hud på mage, lår eller armar. Med en enkel, säker och välbeprövad metod med minimala risker och biverkningar kan man få ett yngre och piggare utseende.

Så fungerar det 

För att minimera obehag ges lokalbedövning med salva innan behandlingen. Tunna nålar med trådar av PDO (Polydioxanon) förs in i huden på ett par mm djup. Antal, tjocklek och struktur på trådarna, samt hur de läggs anpassas efter det område man arbetar med och det resultat man vill åstadkomma. Trådarna är vävnadsvänliga och biokompatibla samt av samma slag som används vanligtvis inom kirurgi. De är biologiskt nedbrytbara och bryts sakta ner över tid. Under tiden så stimuleras huden intensivt, bland annat till nybildning av kollagen och elastin. Resultat av behandlingen syns direkt genom det mekaniska lyftet från trådarna. Under följande 6-9 månader fortsätter den kemiska effekten som ger fastare, fylligare hud med mer spänst och lyster samt även förbättrad ytstruktur. Resultatet håller normalt upp till 24 månader, ibland även längre och påverkas av ålder, hudtyp och livsstilsfaktorer. Genom att göra en ny behandling efter 6-9 månader får man ett ännu bättre och mer hållbart resultat.

Ät V Soft Lift rätt behandling för mig?

Innan en behandlig får man komma på konsultation där man noggrant och utförligt får all information och går igenom alla önskemål, individuella förutsättningar och förväntat resultat samt får ett behandlingsförslag och prisuppgift.

V Soft Lift får endast utföras av legitimerad läkare med specialutbildning i metoden.

VÄLKOMMEN ATT BOKA TID IDAG!

skönhetsbehandling

 

Boka tid för en konsultation!