V Soft Lift

Ansiktslyft utan kirurgi

Tjänster

Välbeprövade och säkra behandlingar

Vi bjuder på ett brett utbud av moderna välbeprövade säkra och effektiva  estetiska behandlingar. Vi använder oss alltid av den senaste tekniken och kunskapen.

skönhetsbehandling kvinna

Här är de behandlingar som vi erbjuder vid sidan av Soft Lift.

Fillers

Dessa injektionsbehandlingar är en icke-kirurgisk behandling. Man skapar ny volym i huden genom att tillföra hyaluronsyra som tillför fukt. Injektioner med fillers gör att mindre rynkor och veck kan slätas ut.

Muskelavslappnande

Ansiktsrynkor orsakas av rörelser i ansiktsmuskulaturen. Genom muskelavslappnande medel slappnar ansiktet av. Injektioner med muskelavslappnande kan användas mot rynkor men fungerar även bland annat för att motverka hyperhidros (kraftig svettning).

Hyalase

Denna behandling riktar sig framförallt till dig som har fått fillers injicerat eller drabbats av en biverkan av granulom (fillers som har bildat klumpar under huden). Hyalese verkar genom att hyaluronsyran bryts ned.

Dermapen 4

Detta är den första digitala microneedlingpennan. Med Dermapen microneedling kan man behandla bland annat ärr, oren, hud, acne, bristningar och rynkor. Metoden är även effektiv när det handlar om hudföryngring.

PROFHILO® – Bioremodelling

Detta är en injicerbar anti-agingbehandling för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med tiden. Bioremodelling används på ansikte, hals, dekolletage, armar, knän och andra delar av kroppen där huden visar synliga ålderstecken.

För män

Samtliga våra behandlingar erbjuds även för män, anpassad för de speciella förutsättningar och önskemål om estetiken.

SAMT MYCKET MER!

Vi hjälper dig att få fram ditt bästa jag!

Vår kunskap – din trygghet