V Soft Lift

Ansiktslyft utan kirurgi | 0739-34 54 92

Om oss

Estetiska injektionsbehandlingar och trådlyft

Välkommen till Timra Medical AB. Vi erbjuder konsulttjänster inom estetiska injektionsbehandlingar och trådlyft.

Företaget drivs av Ros-Ninva Poli, legitimerad läkare utbildad inom Ultra V.

Med åren genomgår huden förändringar som inte är önskvärda. Vårt mål är att minimera dessa förändringar och det bästa betyg vi kan få är att du får höra hur fantastisk du ser ut samtidigt som ingen frågar vad du gjort.

Försäkrade genom Folksam

Timra Medical AB har en behandlingsskadeförsäkring tecknad via Folksam som täcker behandlingar med trådlyft, muskelavslappnande och fillers.

Hos oss hittar du ett brett utbud av moderna, säkra och välbeprövade estetiska behandlingar. Som kund ska alltid känna dig trygg och väl omhändertagen på kliniken och vi värnar om din integritet. Vår ambition och drivkraft är att alltid erbjuda den bästa behandlingen för just dina behov och önskemål.

Vi lägger stor vikt på konsultationen, där vi tillsammans går igenom de olika behandlingsalternativ som finns, eventuella risker och biverkningar samt förväntat resultat.

Fortbildar oss kontinuerligt

För att hålla vår höga kompetens och kvalitet fortbildar vi oss kontinuerligt inom vår respektive specialitet. Vi använder oss av den senaste tekniken, kunskapen och metoden för att alltid kunna erbjuda den absolut bästa behandlingen med säkerhet och hållbart resultat i fokus.

Varmt välkommen!

Ros-Ninva Poli - legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin - ansiktslyft utan kirurgi

Ros-Ninva Poli, specialist i allmänmedicin och utbildad vid Karolinska Institutet

Vi erbjuder ett brett utbud av estetiska behandlingar