V Soft Lift

Ansiktslyft utan kirurgi

Om oss

VÄLKOMMEN TILL ACAPE - EXPERTER PÅ SKÖNHET

Acape är en klinik för estetiska behandlingar och estetisk kirurgi med huden som vår främsta specialitet. Centralt belägna på Kungsgatan 17 i Stockholm erbjuder vi ett stort utbud av behandlingar såsom laserbehandlingar för hårborttagning, hudvård, ansiktsbehandlingar, cellulitbehandlingar, plastikkirurgi, botox, fillers och V-Soft Lift - en metod för ansiktslyftning utan kirurgi. Som medlemmar i Svenska Lasermedicinska Sällskapet kan du som kund känna dig trygg i att vi arbetar med väl beprövade metoder.

I vårt team hittar du personal som har lång erfarenhet och gedigen utbildning inom sina arbetsområden. Våra V-Soft Lift-behandlingar utförs givetvis av en certifierad läkare som har fått specialutbildning i denna metod. Vi har även en hudläkare som är specialist på hudåkommor och plastikkirurgi. Vid kirurgiska behandlingar har vi en sjuksköterska som assisterar. Våra laserbehandlingar, ansiktsbehandlingar och annan hudvård utförs av certifierade hud- och laserterapeuter.

Hos Acape kan du känna dig trygg i att du får väl beprövade behandlingar som är anpassade till dina förutsättningar. Vi är alltid öppna och ärliga med det resultat du kan förvänta dig av respektive behandling och vår målsättning är att hitta behandlingar som ger ett resultat som gör dig mer nöjd med ditt eget utseende. Många av våra kunder kommer gärna på regelbundna behandlingar då de uppskattar den varma och familjära känslan hos oss. Varmt välkommen du också!

Referenser

 

 

 

 

Acape erbjuder ett brett utbud av estetiska behandlingar och estetisk kirurgi!