V Soft Lift

Ansiktslyft utan kirurgi | 0739-34 54 92

Om oss

Oss hittar du centralt belägen mellan Mariatorget och Södra Station. Det är lätt att ta sig hit med både tunnelbana och pendeltåg. Har du bil så brukar det gå lätt att hitta parkering.

Hos oss hittar du ett brett utbud av moderna, säkra och välbeprövade estetiska behandlingar. Som kund ska alltid känna dig trygg och väl omhändertagen på kliniken och vi värnar om din integritet. Vår ambition och drivkraft är att allitd erbjuda den bästa behandlingen för just dina behov och önskemål.

Vi lägger stor vikt på konsultationen, där vi tillsammans går igemom de olika behandlingsalternativ som finns, eventuella risker och biverkningar samt förväntat resultat.

Hos oss är alla specialutbildade och certifierade – läkare, undersköterska, laser- och hudterapeut. Vi är ett sammansvetsat team som har arbetat ihop i tio år.

För att hålla vår höga kompetens och kvalitet fortbildar vi oss kontinuerligt inom vår respektive specialitet. Vi använder oss av den senaste tekniken, kunskapen och metoden för att alltid kunna erbjuda den absolut bästa behandlingen med säkerhet och hållbart resultat i fokus.

Varmt välkommen!

Ros-Ninva Poli - legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin - ansiktslyft utan kirurgi

Ros-Ninva Poli, specialist i allmänmedicin och utbildad vid Karolinska Institutet

Vi erbjuder ett brett utbud av estetiska behandlingar